Onze nieuwe website is een feit!

blog nieuwe website

Onze nieuwe website is een feit!

Na veel voorbereiding en hard werken is het dan eindelijk zo ver. De nieuwe website van Meubilex is een feit. En we zijn er trots op! De nieuwe site heeft een nieuwe verfrissende stijl met een nog grotere online collectie dan wat u al van ons gewend was. Wij hopen dan ook dat u de site en de door ons geselecteerde producten mooi vind.

Tijdens het maken van deze website lag onze focus op het bieden van meer gebruikersgemak. We hebben geprobeerd alle informatie welke u zoekt over bijv. banken, tafels, stoelen, vloerkleden en accessoires nu met een paar klikken te kunnen vinden.

Achter de schermen blijven wij dagelijks druk bezig om onze collectie nog completer te maken maar tevens ook al onze producten van nog meer gedetailleerde informatie te voorzien. Zo hopen wij dat u online nog gemakkelijker uw keuze kunt maken en met het grootste gemak uw bestelling kunt plaatsen en ontvangen.

Wilt u liever in onze winkel komen kijken dan kan dit uiteraard ook. Wij hopen dan dat deze site u inspireert om een goed beeld te krijgen van onze collectie zodat u goed geïnformeerd onze showroom in Haaren kunt bezoeken.

Ons doel is u met deze website te inspireren, informeren en te helpen bij het maken van uw keuze voor het inrichten van uw eigen omgeving. Het concept van mooie meubelen tegen een betaalbare prijs waar Meubilex om bekend staat is uiteraard niet veranderd!

Een reactie op “Onze nieuwe website is een feit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *