Nieuwe winkel Room108

nieuwe winkel room108

Room108 opent een winkel in Eindhoven

Bij ons, Meubilex, in de winkel bent u gewend om het prachtige lifestyle merk Room108 te kunnen bewonderen maar dit jaar opent Room108 haar deuren van een nieuwe winkel in Eindhoven. Deze nieuwe lifestyle meubelwinkel is geen gewone dealer van Room108, maar een hele winkel volledig gevuld met de allermooiste bankstellen en hoekbanken van Room108. De nieuwe winkel wordt gevestigd aan de Tongelresestraat 84A in Eindhoven.

De Room108 winkel zal niet alleen dienen voor jou als klant, maar dient ook om de dealers van Room108 te ondersteunen en geïnteresseerden uit de branche die een dealerschap overwegen van dienst te zijn. Voor onze Room108 klanten bent u er ook zeker van dat  in Eindhoven altijd het nieuwste van het nieuwste zult vinden. Al onze modellen met de nieuwste trends zult u in deze nieuwe lifestyle meubelwinkel vinden.

De exacte openingsdatum is nog niet bekend maar we hopen voor de feestdagen. Om dit te halen gaan wij de komende weken hard werken aan de inrichting van de winkel.

De banken van Room108 zijn ook na de opening van de nieuwe winkel in Eindhoven nog te bewonderen zijn bij Meubilex. Dit betekend dat Room108 nu in twee winkels in Brabant te verkrijgen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *