Wie Zijn Wij

In een tijd dat het economisch wat minder begon te gaan kwamen 3 mensen met 1 visie elkaar tegen. De liefde voor mooie meubelen was er al en nu lag er de uitdaging om deze passie te gaan delen met het grote publiek.

De uitdaging, hoe kunnen we mooie en kwalitatief goede meubelen gaan maken welke toch betaalbaar zijn voor het grote publiek. Met vallen en opstaan met diverse fabrikanten aan de slag gegaan en uiteindelijk uitgekomen op een mooie collectie meubelen.

Omdat we er in die tijd al van bewust waren dat het internet een steeds grotere rol ging spelen is Meubilex direct van start gegaan met verkoop via zowel internet als ook in onze showroom. Deze combinatie was voor onze klanten nieuw en deze waren dan ook blij verrast dat zij niet alleen via internet een mooie bank gevonden hadden voor een scherpe prijs, maar dat deze ook in het echt bekeken kon worden voorzien van deskundig advies.

Het resultaat is dat wij u nu een grote collectie Meubelen (waaronder banken, hoekbanken, fauteuils, eettafels, salontafels, eetkamerstoelen etc.) aan kunnen bieden welke er fantastisch uitzien, kwalitatief hoogwaardig zijn maar voor een prijs waarbij het nog leuk is om nieuwe meubelen te kopen.

Werkwijze

  • Meubilex koopt rechtstreeks bij Europese fabrikanten in om geen marge te verliezen aan importeurs of groothandelaren.
  • U vindt ons niet op dure A locaties of op de woonboulevard. Dit bespaart een hoop kosten en dit ziet u terug in de prijzen van onze collectie.
  • Wij zitten maandelijks bij onze fabrikanten om de kwaliteit te waarborgen.
  • Er word alleen ingekocht bij gerenommeerde Europese fabrikanten welke volgens Europese norm- en regelgeving produceren.
  • Al onze producten worden geleverd met 2 jaar garantie conform CBW/Mitex voorwaarden.

Eigen showroom

Uiteraard zijn wij blij dat u nu op onze website terecht bent gekomen en hopen we dat deze duidelijk voor u is. Al onze artikelen staan op deze site en wij proberen u zoveel mogelijk informatie te geven.

Maar, u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Want in tegenstelling tot de meeste internetwinkels heeft Meubilex wel een ruime showroom waar deze meubelen ook staan zodat u deze op uw gemak en onder het genot van een kop koffie of thee kunt komen bekijken en uitvoerig kunt testen.

Onze medewerkers ontvangen u graag in de showroom waar u volop woonideeën en wooninspiratie op kunt doen maar waar u ook deskundig advies van één van onze collega’s kunt krijgen.

U kunt onze showroom vinden op:

Heusdensebaan 65
5061PN Oisterwijk

Meubilex B.V. KvK: 54966183
BTW: NL851509150 B01

Whoon Oisterwijk - Meubilex is verhuisd