Over Meubilex

In een tijd dat het economisch wat minder begon te gaan, kwamen drie mensen met één visie elkaar tegen. De liefde voor mooie meubelen was er al en nu lag er de uitdaging om deze passie te gaan delen met het grote publiek.

De uitdaging was: hoe kunnen we mooie en kwalitatief goede meubelen gaan maken welke toch betaalbaar zijn voor het grote publiek? Met vallen en opstaan met diverse fabrikanten aan de slag gegaan en uiteindelijk uitgekomen op een mooie collectie meubelen.

Omdat we er in die tijd al van bewust waren dat het internet een steeds grotere rol ging spelen is Meubilex direct van start gegaan met verkoop via zowel internet als ook in onze showroom. Deze combinatie was voor onze klanten nieuw en deze waren dan ook blij verrast dat zij niet alleen via internet een mooie bank gevonden hadden voor een scherpe prijs, maar dat deze ook in het echt bekeken kon worden voorzien van deskundig advies.

Het resultaat is dat wij je nu een grote collectie meubelen (waaronder banken, hoekbanken, fauteuils, eettafels, salontafels, eetkamerstoelen etc.) aan kunnen bieden welke er fantastisch uitzien, kwalitatief hoogwaardig zijn maar voor een prijs waarbij het nog leuk is om nieuwe meubelen te kopen.

Werkwijze

  • Meubilex koopt rechtstreeks bij Europese fabrikanten in om geen marge te verliezen aan importeurs of groothandelaren.
  • Je vindt ons niet op dure A locaties of op de woonboulevard. Dit bespaart een hoop kosten en dit zie je terug in de prijzen van onze collectie.
  • Wij zitten maandelijks bij onze fabrikanten om de kwaliteit te waarborgen.
  • Er word alleen ingekocht bij gerenommeerde Europese fabrikanten welke volgens Europese norm- en regelgeving produceren.
  • Al onze producten worden geleverd met 2 jaar garantie conform CBW/Mitex voorwaarden.

Eigen showroom

Een groot deel van ons assortiment staat op onze website, maar er is nog veel meer te zien in onze showroom.
De showroom van Meubilex bevindt zich in het prachtige pand van Whoon. Whoon is de overkoepelende naam voor merken als Pure Wood, Room108, Woonreijk, De Woonspecialist en natuurlijk Meubilex zelf.

Je bent van harte welkom om in onze showroom de meubelen op het gemak te komen bekijken en uitvoerig te testen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee.

Onze adviseurs ontvangen je graag in de showroom waar je volop woonideeën en wooninspiratie op kunt doen en waar je deskundig interieuradvies krijgt!

Je kunt onze showroom vinden op:

Heusdensebaan 65
5061PN Oisterwijk

Meubilex B.V. KvK: 54966183
BTW: NL851509150 B01