Basket bijzettafel

Vanaf 139

Quick Overview

Een ouderwetse mand in een nieuw jasje, dat is de bijzettafel Basket van By-Boo. Hij komt in een zwarte of witte uitvoering met een mooi houten deksel.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Tags: , , , , .

Basket bijzettafel

De Basket bijzettafel is een tafel zoals de naam al zegt die lijkt op een mand. Deze mand is gemaakt van metaal met een houten deksel.

AfmetingenBy-Boo logo - meubilex

60 x 60 x 50 cm

Extra informatie

Afmeting

L

Kleur

Zwart, Wit

Materiaal

Hout, Metaal

Merk

By-Boo

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Basket bijzettafel”