Bijzettafel Marble Power

 119,00

Quick Overview

Het maakt niet uit waar u deze bijzettafel zet, hij is overal op de juiste plaats.

Aantal

Bijzettafel Marble Power

De bijzettafel Marble Power is ontworpen door Zuiver. Het frame is een stalen kubus met zwarte poedercoating. Het blad is van marmer.

Afmetingen

  • 32 x 32 x 43 cm (BxDxH)
  • Blad: 19 mm

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Bijzettafel Marble Power”

Geweldige combinaties

Graphic

ZU-6000047  125,00
Vloerkleed Graphic Het vloerkleed Graphic is handgemaakt van 100% katoen. Zuiver heeft ook kussens gemaakt van dit ontwerp voor de perfecte match. Afmetingen 120 x 180 cm

Salontafel Marble Power

ZU-2200017  399,00
Salontafel Marble Power De salontafel Marble Power is ontworpen door Zuiver. Het frame is een stalen kubus met zwarte poedercoating. Het blad is van marmer. Afmetingen 90 x 40 x 35 cm Blad: 19 mm