Bijzettafel Mozaïek

 119,00

Quick Overview

Perfect vierkant, dat is de bijzettafel Mozaïek. Niet alleen vanwege de voor de hand liggende vorm maar ook door hoe die gemaakt is. De bijzettafel Mozaïek is opgebouwd uit gerecyclede houten tegels. En precies dat is waar de Mozaïek zijn mooie kleurschakelingen van heeft.

Aantal

Bijzettafel Mozaïek

De Deco tafel Mozaïek is gemaakt van gerecycled teak hout en acacia hout zonder afwerking.

Afmetingen

40 x 40 x 40 cmZuiver

Extra informatie

Afmeting

S

Materiaal

Hout

Merk

Zuiver

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Bijzettafel Mozaïek”