Cumi

 169,00

Quick Overview

Bijzettafel Cumi kunt u gebruiken bij iedere gelegenheid. De opvallende benen zijn samengesteld uit een miniatuur mangrove van Mango hout.

Aantal
Tags: , , .

Bijzettafel Cumi

De basis van de bijzettafel Cumi is van mangoboom takken zonder afwerking en daarop zit een spaanplaat die wit glanzend is gelakt.

Afmetingen

45 x 45 cm (Ø x H) Zuiver

Extra informatie

Kleur

Wit

Materiaal

Hout

Merk

Zuiver

Afmeting

S

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Cumi”