Hammer

Vanaf 139

Quick Overview

Deze robuuste bijzettafel Hammer is een prachtige bijzettafel van het merk Be Pure. Hij komt in twee maten waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Bijzettafel Hammer

Deze prachtige bijzettafel Hammer is gemaakt van metaal en de kleur is antraciet. U kunt hem bestellen in het groot en in het klein:

AfmetingenBe Pure

S: 40 x 52 cm
L: 34 x 70 cm

Extra informatie

Afmeting

S, L

Kleur

Antraciet

Materiaal

Metaal

Merk

Be Pure

Gewicht

6,5, 8,5

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hammer”