Rhonda

Vanaf:  59,00

Quick Overview

De Rhonda bijzettafel kan ook als salontafel worden gebruikt wanneer u meerdere maten bij elkaar zet. Zo wordt het een speelse salontafel. Los van elkaar zijn het handige bijzettafels en u kan kiezen uit vier mooie kleur tinten.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Bijzettafel Rhonda

De bijzettafel Rhonda komt in drie verschillende maten en vier kleur variaties. Alleen de witte Rhonda is gemaakt van grenenhout en de andere variaties zijn gemaakt van eikenhout. Beide FSChoutsoorten komen uit goed beheerde bossen met het FSC keurmerk.

Afmetingen

XS: 27 x 50 x 50 cm
S:   30 x 60 x 60 cm
M: 32 x 80 x 80 cmWoood

Extra informatie

Afmeting

XS, S, M

Kleur

Donker, Eiken, Fumed, Wit

Materiaal

Eiken hout

Merk

Woood

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Rhonda”