Shelf

Shelf

Vanaf 139

Quick Overview

Een bijzettafel is onmisbaar in elk interieur! De bijzettafel Shelf past in elke woonkamer en is ideaal omdat hij twee lagen heeft.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Bijzettafel Shelf

Een prachtige bijzettafel van het accessoires merk By-Boo. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit of metaal.

AfmetingenBy-Boo logo - meubilex

45 x 45 x 45 cm

Extra informatie

Afmeting

S

Kleur

Metaal, Wit

Merk

By-Boo

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Shelf”