Treetop

 79,00

Quick Overview

Met bijzettafel Treetop is zo min mogelijk mee bemoeid. Het hout is niet netjes in planken gesneden maar Zuiver heeft de vormen van de boom aangehouden. Hierdoor is elke bijzettafel Treetop anders.

Aantal

Bijzettafel Treetop

Deze bijzet tafel heeft metalen poten en de top is gemaakt van de Teak boom. Elke bijzettafel Treetop is anders.

Afmetingen  zuiver logo

30-35 x 45 cm (Ø x H)

Extra informatie

Merk

Zuiver

Materiaal

Hout

Afmeting

S

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Treetop”