Vintage bijzettafel

Vanaf 119.00

Quick Overview

Een prachtige vintage teak bijzettafel en de grote variant kan ook goed als salon tafel worden gebruikt.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Vintage bijzettafel

Deze ronde vintage bijzettafel heeft metalen poten en het blad is gemaakt van teak hout.

Afmetingen

Hoogte: 54 cm Eleonora
Diameter: 46 cm

Extra informatie

Afmeting

M, L

Materiaal

Metaal, Teak

Merk

Eleonora

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vintage bijzettafel”