Wood

 239,00

Quick Overview

Deze bijzettafel Wood is een grote houten koffietafel, hij is laag maar de breedte maakt dat goed. Het hout is erg mooi bewerkt met vage kleuren.

Aantal

Bijzettafel Wood

Deze bijzettafel Wood bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit hout. Hij is wel hol van binnen zodat hij op te tillen is. De poten zijn van metaal.

Afmetingen By-Boo logo - meubilex

70 x 70 x 38 cm

Extra informatie

Afmeting

L

Materiaal

Hout

Merk

By-Boo

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Wood”