Bowl Tafel

Vanaf 189

Quick Overview

Net even wat anders in huis? Kijk is naar deze prachtige Bowl tafel van BePureHome.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Bowl Tafel

Deze Bowl tafel van BePureHome heeft een grijs metalen onderstel en het bovenblad is van hout. Hij is verkrijgbaar in twee afmetingen:

Afmetingen

  • 60 x 30 cm
  • 80 x 30 cm

 

Extra informatie

Afmeting

60 x 30 cm, 80 x 30 cm

Merk

Be Pure

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Bowl Tafel”