Grip salontafel

Vanaf 119.00

Quick Overview

Deze Grip salontafel heeft een zeer praktisch detail namelijk het handvat wat in het tafelblad is verwerkt. Combineer ze met de andere Grip tafels van vtwonen en creëer de perfecte sfeer in uw huis.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Grip salontafelvtwonen logo

Deze grenen salontafel van vtwonen is verkrijgbaar in het wit en licht grijs. Deze tafels geven een gemoedelijke sfeer in huis vooral wanneer je ze combineert met meerdere Grip tafels. Zo is er ook een Grip bijzettafel.

Afmetingen

34 x 60 cm (h x Ø)

Grip tafels

Extra informatie

Merk

VTwonen

Afmeting

S

Kleur

Licht grijs, Wit

Materiaal

Grenen

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Grip salontafel”