Salontafel Jack

Vanaf:  239,00

Quick Overview

Industriële en zeer leuke salontafel set.

Kies hier je opties:
Clear selection

Salontafel Jack

Salontafel Jack heeft meerdere variatiemogelijkheden. Jack is namelijk niet alleen hij heeft 3 broertjes:

Salontafel Jack Brix

Salontafel Jack

Salontafel Jamie Brix

Salontafel Jamie

Salontafel Freddy Brix

Salontafel Freddy

Salontafel Jimmie Brix

Salontafel Jimmie

 

 

 

 

Afmeting

Kleine tafel: 60 x 40 cm
Grote tafel: 75 x 48 cm

 

Extra informatie

Uitvoering

Jimmie, Jack, Freddy, Jamie

Merk

Brix

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Salontafel Jack”