Salontafel Rodeo

 459,00

Quick Overview

Deze karakteristieke salontafel kan bij vele interieurstijlen worden geïntegreerd.

Aantal

Salontafel Rodeo

De inspiratie voor deze Rodeo salontafel is de warme gezelligheid van een vakantieoord in de bergen. De meubellijn Rodeo heeft prachtig houtsnijwerk wat de Rodeo ruige charme geeft. Elk meubelstuk is individueel en uniek.

Afmeting

40 x 110 x 60 cm

Extra informatie

Gewicht

20 kg

Merk

Kare-Design

Materiaal

Mangohout

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Salontafel Rodeo”