Salontafel Tuareg

Vanaf:  499,00

Quick Overview

De salontafel Tuareg is gemaakt van stoere verweerde planken met een metalen frame. Ook heeft de tafel verschillende niveaus, dit zorgt voor een speelse uitstraling.  De Tuareg collectie is geïnspireerd op de kleuren van de Sahara woestijn.

Kies hier je opties:
Clear selection

Salontafel Tuareg

Deze salontafel is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 40 x 150 x 50 cm
  • 40 x 100 x 100 cm
  • 40 x 75 x 75 x cm
  • 40 x 125 x 50 cm

Extra informatie

Afmetingen

40 x 150 x 50 cm, 40 x 100 x 50 cm, 40 x 75 x 75 x cm, 40 x 125 x 50 cm

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Salontafel Tuareg”