Welcome back!

Natuurlijk kun je erop rekenen dat wij er alles aan doen om het winkelen bij ons zo fijn mogelijk te houden. Op verschillende manieren staan we dan ook graag voor je klaar. Meer weten over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg in deze bijzondere tijd.

Shoppen op afspraak

Yaay! Vanaf nu kun je bij ons de showroom weer komen bezoeken en we openen heel graag voor jou op afspraak de deuren van onze showroom! We hebben voor jou een interieuradviseur klaarstaan die jou tijdens je bezoek kan helpen in onze wereld van interieur. Hierin werken we met tijdvakken die we je graag toelichten als we je definitieve afspraak inplannen. Vul jouw gegevens in op het contactformulier en we bellen je terug! Uiteraard mag je ons ook bellen op telefoonnummer 013-7200722 en plannen we direct je afspraak in.

Compleet interieuradvies

Ook kun je in ons kantoor op afspraak terecht voor een interieuradvies. Onze interieurstyliste vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn, zodat we je toch kunnen helpen bij het samenstellen van je interieur. Vul hiervoor het formulier in en we nemen contact op met je.

Meubilex bij je thuis

Wilde jij eigenlijk nog graag komen winkelen, maar viste je achter het net door de maatregelen? Het kan nog steeds! Wil jij advies over nieuwe raambekleding, weten welke vloer het mooiste is in jouw nieuwe woning óf ben je geïnteresseerd in een afstyling van jouw interieur? Plan daarvoor een Personal Shop afspraak in bij jou thuis. Wij zorgen voor de juiste specialist.

Videobelafspraak

Zin om toch lekker te shoppen in onze grote showroom? Dat doen wij dan graag voor jou! Via beeldbellen nemen we je mee in onze showroom van meer dan 4500 vierkante meter. Zo zoeken we de leukste artikelen voor je uit, terwijl jij lekker thuis kunt blijven.

    OP DEZE TIJDEN IS ONZE SHOWROOM TELEFONISCH BEREIKBAAR

    Elke dag van: 09.30 – 17.30 uur
    Buiten deze openingstijden blijven wij bereikbaar via Facebook en Instagram.

    NOG EVEN BELANGRIJK:
    Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter blijft een veilige afstand. Schud geen handen. Was vaak en goed uw handen. Hoest en nies in uw elleboog en draag altijd een mondkapje in onze winkel.