Stel je eigen bank samen

Stel je eigen bank samen meubilex

Ben je op zoek naar een nieuwe bank maar kun je nét niet vinden wat je eigenlijk voor ogen hebt? Stel dan bij Meubilex je eigen droombank samen! Er staan hier gespecialiseerde interieurstylisten voor je klaar om je te helpen met het samenstellen van je ultieme bank!

De eerste keuze die je moet maken bij de zoektocht naar een nieuwe bank is het model. Ga je bijvoorbeeld voor een hoekbank, een U-bank of juist voor een bankstel? Het is belangrijk om vooraf de plaats op te meten waar de bank moet komen te staan, zodat je precies weet hoe groot de bank mag zijn.

Bepaal het zitcomfort

In de 4500m2 showroom in Oisterwijk kun je proefzitten op een ruime collectie banken van diverse merken. Het zitcomfort is de basis van je bank. Bepaal dus goed hoe jij het comfort het liefste hebt. Wanneer je het liefste neerploft op je bank en vaker ligt dan zit, kun je beter kiezen voor een zachte zit. Maar wanneer je juist met een groter gezelschap op de bank wilt zitten, is een stevigere zit een betere optie. Zorg dat je een duidelijk beeld hebt, hoe jij graag op je bank zit óf juist ligt. En dat doe je vooral door te komen proefzitten!

Materiaal en kleur

Heb je het model en het zitcomfort bepaald, ga dan kijken naar het uiterlijk. Bij de meeste banken van Meubilex bepaal je namelijk zelf het materiaal, de kleur en zelfs het type poot. Een bank is een groot meubel in je woonkamer en daarom vaak de basis van het gehele interieur. Het materiaal kan al een heel andere sfeer met zich meebrengen. Een leren bank geeft direct een stoere uitstraling en een stoffen bank een meer landelijke en romantische uitstraling. Daarnaast is de kleur ook erg bepalend. Wil je juist dat de bank een rustige basis is of mag het dé eyecatcher van je kamer zijn?

Kies dus zelf de opstelling, afmeting, materiaal en kleur en creëer je eigen droombank! Nieuwsgierig? Kom dan vooral langs in onze showroom. Onze stylisten helpen je graag met het maken van de juiste keuzes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *