Barkrukken

Een barkruk is dé perfecte stoel om aan een bartafel of hoog keukenblok te zetten. Heb jij bijvoorbeeld een hoge eettafel of een gezellige bar in de keuken? Dan zijn onze barkrukken absolute musthaves. Deze stoelen zijn niet alleen handig, maar ze stralen ook extra veel sfeer uit! Hoe gezellig is het als er iemand aan je keukenblok zit terwijl jij aan het koken bent? Bekijk hieronder alvast een deel uit onze collectie!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

BARSTOELEN

Heb jij een bar, een hoge eettafel of een hoog keukenblok? Zet er dan barstoelen omheen! Neem plaats voor een snel ontbijtje in de ochtend of een korte pauze met een koffie en een krantje. Barstoelen bieden extra ruimte om te zitten, maar ze staan ook nog eens extra gezellig. Een barstoel wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt in plaats van een eetkamerstoel. Een hoge eettafel met barkrukken biedt namelijk erg veel ruimte in plaats van een lange en lage eettafel. Daarnaast oogt het ook erg ruimtelijk!

BARKRUK ZWART

Een zwarte barkruk is altijd goed en past overal bij. Speel safe en kies voor een zwarte barkruk in jouw woning. Deze vaak industriële stoel is in verschillende materialen verkrijgbaar. Een barkruk gemaakt van metaal krijgt een nóg stoerdere look en straalt luxe uit.

BARKRUK MET RUGLEUNING

Wil je extra zitcomfort? Kies dan voor een barkruk met een rugleuning. Een barstoel met een rugleuning is zeker aan te raden als je er vaak en een langere tijd op zit. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk aan een barkruk gemaakt van leer in een aantal stoere kleuren, maar ook een barkruk gemaakt van bijvoorbeeld een velvet stof. Bij iedere barkruk zijn er veel andere mogelijkheden.

Kom daarom bij ons langs in de winkel. Hier hebben wij een aantal voorbeelden staan, maar kunnen wij de eventuele andere mogelijkheden ook laten zien! Kom langs bij Whoon in Oisterwijk. Hier staan al onze stylistes klaar om je te voorzien van genoeg informatie en passend advies. Natuurlijk zoeken zij met je mee naar de beste barkruk!