Stofimpregnanten

Een nieuwe hoekbank of bankstel, helemaal blij en super trots en uiteraard ontzettend voorzichtig. Er word niet gegeten op de bank, liever ook niet gedronken en iedereen moet zijn schoenen uit om ook maar in de buurt van deze nieuwe bank te mogen komen. Na een lange dag hard gewerkt te hebben kom je heerlijk thuis en zie je dat het kind met een bak chips op de bank zit en dat de hond nog niet had begrepen dat hij/zij er niet op mag….. Gevolg? Je bent blij dat je onderstaande verhaal over stofimpregnanten hebt gelezen en maakt je geen zorgen. Je bent ervan verzekerd dat, als er vlekken zijn ontstaan, deze er weer uitgaan of professioneel worden verwijderd omdat je voor het Royal Textile Care programma hebt gekozen.

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellen en hoekbanken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

Opties

 • Stofimpregnanten zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
 • Stofimpregnanten met 3 jaar vlekvrij garantie: € 25,00 per zitplaats
 • Stofimpregnanten met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Stofimpregnanten

De voordelen:

 • Goed te reinigen! Vlekken kunnen eenvoudig worden weggenomen of weggezogen omdat deze zich niet hechten aan de vezels.
 • Uw bank ziet er langer nieuw uit! Behandeld weefsel ziet er langer nieuw en frisser uit dan onbehandeld weefsel, vlekken worden afgestoten.
 • Bestand tegen olie, water en vetvlekken! Al deze vlekken kunnen eenvoudig worden weggenomen(inclusief allerlei soorten dranken en sauzen)
 • Vuilbestendig! Het meeste vuil wat in contact komt met de weefsels blijft aan de oppervlakte waar het kan worden weggezogen.
 • Blijvende bescherming! Bijzonder slijtvast en bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik (eventueel met 3 of 5 jaar vlekvrij garantie verkrijgbaar)
 • De juiste service! De helpdesk van Royal Textile Care adviseert u graag, tevens kunt u hier al uw vlekken melden en gebruik maken van de servicedienst. Deze zal de vlekken die u zelf niet kunt verwijderen graag kosteloos voor u verwijderen.

Indien u een nieuw bankstel, hoekbank of ander zitmeubel aanschaft dan is uw nieuwe bank in een handomdraai middels een eenvoudige behandeling beschermd tegen vlekken. Indien u er voor kiest om uw nieuwe hoekbank gedurende 3 of 5 jaar te beschermen leveren wij u de zogeheten Royal Textile Care Clean & Protect set. Deze complete sets bevatten o.a.:

 • 1 of meerdere spuitbussen “Royal Textile Care Protector” (een optimale textielbeschermer). Het aantal spuitbussen is afhankelijk van het aantal zitplaatsen dat u hebt aangeschaft.
 • Een flacon “Royal Textile Care Easyclean” (een zeer effectieve vlekkenoplosser).
 • Een officieel servicecertificaat.

Bij levering van de nieuwe (ongebruikte) zitmeubelen impregneert u zelf eenmalig de meubelen. Dit gebeurt met het professionele beschermingsmiddel Royal Textile Care Protector (spuitbus). Deze vloeistof bevat de stof fluor carbon. Fluor carbon zorgt er voor dat elke afzonderlijke textielvezel rondom wordt voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. Dit alles zonder de uitstraling of het aanvoelen van uw stof te beïnvloeden.

Door Royal Textile Care Protector krijgen vlekken gebaseerd op water, olie en vet geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken zijn hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek te verwijderen en uw meubel blijft veel langer mooi. Eventuele (hardnekkige) restvlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met de bijgeleverde “Royal Textile Care Easyclean” (een zeer effectieve vlekkenoplosser). Ook is er een officieel “Royal Textile Care Service Certificaat” bijgesloten in de garantieset. Dit certificaat dient u zelf aan te melden (te activeren) door de antwoordstrook ervan in te vullen en op te sturen.

Alle Royal Textile Care certificaten worden geregistreerd bij het zelfstandig opererende Servicebureau te Apeldoorn. Hier kunt u ook rechtstreeks terecht voor het vragen van een (vlek)advies of het melden van een klacht. Let op! Op meubelen die niet nieuw zijn kan deze extra service niet worden aangeschaft. Als alternatief kunt u dan zelf het meubel reinigen met bijvoorbeeld Cleantex of Microvezel Cleaner en weer nabehandelen met een spuitbus Textile & Leather Protector. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.