Toont alle 4 resultaten

Robuuste tafels

Meubilex biedt een groot assortiment aan stoere eettafels aan. En veel van deze robuuste tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verschillende poten en in een groot aantal natuurlijke kleuren. Ben jij op zoek naar een hoogwaardige houten tafel? Dan laten wij jou graag onze complete collectie zien. Ook vertellen wij alles wat je moet weten over de tafel en kijken we naar de mogelijkheden. Kun je echt niet wachten of wil je alvast wat zien van onze collectie? Bekijk dan hieronder een greep uit onze ruimte collectie!

STOERE TAFELS

Bij een robuuste eettafel denken we al gauw aan hout, groot en stoer. Natuurlijk hebben wij deze tafels in onze collectie. In vele verschillende varianten. Denk aan een grote tafel met een boomstammenblad of een wat compactere tafel met een rond blad dat is afgewerkt. Qua poten is er bij ons ook van alles mogelijk. Zo hebben wij tafels met een U-poot, X-poot of een normale poot. Ook deze poten kunnen bij een aantal tafels in verschillende materialen en kleuren uitgevoerd worden. Zo hebben wij in onze uitgebreide collectie voor ieder wat wils!

RONDE EETTAFEL

Een ronde eettafel is perfect voor in een wat kleinere ruimte. Deze tafel biedt toch veel zitplaatsen, maar is niet zo prominent aanwezig als een grote, rechthoekige eettafel. Hierdoor houd je veel meer ruimte over voor een knusse zithoek. Een eetkamertafel moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook praktisch. Je hebt namelijk genoeg ruimte nodig voor het gehele gezin om gezellig te dineren met z’n allen, spelletjes te doen of om gewoon aan de tafel te werken. Denk voorafgaand aan het kopen van een nieuwe tafel aan de eisen die jij aan de tafel stelt.

KLOOSTERTAFEL

Ook een kloostertafel is een goed voorbeeld van een robuuste tafel. Deze stoere tafel heeft vaak een wat bredere poot, waardoor de tafel een stoere uitstraling krijgt. Ook deze tafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleur en structuren in het hout. Hierdoor past er altijd wel een kloostertafel in jouw woning.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden qua robuuste tafels of wil je bij ons inspiratie opdoen? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk!