Salontafels

Een salontafel is onmisbaar in iedere woonkamer. Het is een tafel die niet alleen multifunctioneel is, maar het is ook een mooi item voor in de woonkamer. Hij maakt jouw leefhoek dus ook een samenhangend geheel. Plaats de tafel voor jouw hoekbank of U-bank en creëer meer sfeer in jouw woonkamer! Bekijk hieronder alvast een deel van onze variërende collectie, maar kom voor de gehele collectie langs in onze showroom in Oisterwijk.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

RONDE SALONTAFEL

Een ronde salontafel staat extra gezellig in de woonkamer en brengt veel sfeer met zich mee. Naast een ronde salontafel hebben wij ook ronde salontafels die te koop zijn in een set. Deze set salontafels bestaat vaak uit een groter en een kleiner exemplaar. Deze twee of drie verschillende salontafels kun je met elkaar combineren. Op die manier creëer je een speels effect in huis. Ook zijn deze sets te verkrijgen in een wat abstractere vorm en kun je deze salontafels uit elkaar halen en op een andere plaats in de kamer neerzetten. Deze tafeltjes zijn dus ook te gebruiken als bijzettafeltje. Zo krijg je een leuk en samenhangend geheel.

SALONTAFEL INDUSTRIEEL

In ons grote assortiment hebben wij diverse salontafels in een landelijke, industriële, maar ook in een moderne stijl. Een industriële salontafel is natuurlijk ontzettend hip en deze hebben wij in veel verschillende vormen en formaten. Ook bieden wij salontafels in verschillende materialen zoals teakhout, eikenhout, maar wel ieder in zijn eigen stijl. Denk aan een robuuste tafel, maar ook aan een wat strakkere tafel.

Ben je op zoek naar een passende salontafel? Bestel deze dan online! Kun je hem online niet vinden? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk! Hier staan een aantal van onze modellen zodat je ze in het echt kunt ervaren. Verder zijn er stylistes aanwezig die je alles over de tafels kunnen vertellen en samen met jou de mogelijkheden kunnen bespreken!