Tips bij het kopen van een houten tafel

Tips Bij Het Kopen Van Een Houten Tafel Uitgelichte Afbeelding

Een eettafel is een echte eye-catcher in jouw woning. Daarom wil je natuurlijk dat je de juiste keuze maakt bij het kiezen van dit meubelstuk. In deze blog gaan wij je vertellen waar je op moeten letten bij het kopen van de juiste houten tafel. Lees maar snel verder!

MATERIAAL EETTAFEL

Een houten eettafel kan gemaakt zijn van veel verschillende soorten hout. Denk hierbij aan robuuste eettafels, boomstamtafels of eikenhouten eettafels. Alle soorten hebben hun eigen charmes. Waar de robuuste eettafel een sfeervol gevoel creëert kan de eikenhouten eettafel wat gladder afgewerkt worden. Daarnaast zie je in de boomstamtafel zelfs het reliëf nog zitten. Prachtig toch?!

Eikenhouten eettafel

SHOP HIER >

eiken eettafel 5

SHOP HIER >

eikenhouten tafel x

SHOP HIER >

AFMETING EN VORM EETTAFEL

Tafels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Van een wat kleinere ronde eettafel met een doorsnee van 120 cm tot een rechthoekige eettafel met een afmeting van 300 cm. De juiste afmeting kies je door de ruimte in je woonkamer goed te bekijken. En hierop in te spelen. Door een ronde tafel te kiezen bespaar je erg veel ruimte, maar door een ovale tafel te kiezen ook. Hierdoor heb je niet de scherpe hoeken zoals bij een rechthoekige tafel. Heb jij genoeg ruimte en wil je veel zitplaatsen aan tafel creëren? Kies dan voor een grote rechthoekige tafel.

Ronde eettafel

SHOP HIER >

Vic Eettafel

SHOP HIER >

Rhombic eettafel 2

SHOP HIER >

HOUTEN SALONTAFEL

Houten tafels heb je niet alleen in eettafels, maar ook in salontafels. Wil jij dat je eettafel matcht met de salontafel of juist helemaal niet? Bij ons is er van alles mogelijk! Wij hebben ook houten salontafels in het zwart. Erg leuk om met je naturel kleurige houten tafel te combineren!

LET OP: behandel en verzorg je tafel goed. Hierdoor zorg je ervoor dat er weinig vlekken in komen en blijft de tafel langer mooi.

Mesa salontafelset

SHOP HIER >

Olav Bijzettafel

SHOP HIER >

Boston sfeerfoto 5

SHOP HIER >

STEL JE EIGEN EETTAFEL SAMEN

Eettafels zijn er in allerlei soorten en maten. Onze collectie varieert van robuuste eettafels, kloostertafels, boomstamtafels en eiken tafels. Vind jij het echter moeilijk om dé perfecte tafel te vinden? Dan zit je bij Meubilex goed! Bij ons kun je namelijk je eigen eettafel samenstellen! Je kunt kiezen uit verschillende tafelbladen en tafelpoten.

Zou je graag meer informatie willen over onze houten tafels? Dat is geen probleem! Bel hiervoor naar 013 7200 722. Daarnaast is het nu ook mogelijk om met ons te facetimen. Heb je hier interesse in? Laat het ons weten. Wij maken graag een afspraak met je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *