Tips en tricks voor de bijzettafel

Bijzettafels Meubilex

Een bijzettafel is onmisbaar in huis. Het zijn de meest flexibele meubelstukken die er zijn omdat ze handig te verplaatsen zijn en soms als kruk of nachtkastje kunnen dienen. Hierdoor is de bijzettafel multifunctioneel en erg praktisch. Daarnaast is de bijzettafel ideaal voor gezellige borrelhapjes, de afstandsbediening, tijdschriften of mooie woondecoratie. Meubilex deelt de tips en tricks voor het kiezen van de juiste bijzettafel!

Leuke decoratiefoto van deze bijzettafels
Cumi sfeerfoto 572x768
Bijzettafel Marble Zuiver
Cupid koper sfeerfoto 547x768

Op de foto: Coffeetable Abu, Bijzettafel Marble Power, Cumi en Cupid

BIJZETTAFEL: VORMEN

Bijzettafels komen voor in veel verschillende vormen. Zo kun je kiezen uit een kubus, vierkante-, ronde-, en rechthoekige bijzettafels. Daarnaast zijn er verschillende hoogtes van bijzettafels. Hierdoor kun je leuke setjes maken van verschillende bijzettafels bij elkaar. Trending is nu de combinatie tussen twee ronde bijzettafels in verschillende hoogtes bij elkaar of een lage- en rechthoekige bijzettafel gecombineerd met een vierkante bijzettafel.

BIJZETTAFEL: MATERIALEN

Naast veel verschillende vormen, heb je ook veel verschillende materialen. De materiaalsoort bepaalt vaak de woonstijl van het product. Hout is samen met metaal een van de meest gebruikte materiaalsoorten voor bijzettafels. Het oogt industrieel, maar kan ook passen in een warmer interieur. Meubilex heeft veel afgewerkte houten bijzettafels, maar ook bijzettafels waarbij de poten zijn gemaakt van takken. Ook is er een ruime keuze tussen bijzettafels waarbij de houtnerven juist zichtbaar zijn en bij de andere niet. Metaal is ook een veel voorkomende materiaalsoort voor bijzettafels. Metalen bijzettafels passen goed in een industrieel, Scandinavisch, Landelijke of klassieke woonstijl. Andere materiaalsoorten zijn kunststof, marmer of rotan bijzettafels.

Whitestone sfeerfoto
twotone sfeerfoto
Arabica sfeerfoto2
Bijzettafel Marble 2

Op de foto: White Stone, Arabica, Two Tone, Bijzettafel Marble Power

BIJZETTAFEL: INTERIEURSTIJLEN

Voor elke interieurstijl is er een bijpassende bijzettafel te vinden. Heb je een Scandinavische stijl dan passen bijzettafels van metaal of bijzettafels met een wit tafelblad en houten poten perfect in het interieur. Zowel ronde als rechte vormen zijn geschikt. Bij een industriële stijl zien we veel rechthoekige en vierkante vormen, vaak donker gekleurd of zwart. Een basic bijzettafel is vaak gemaakt van hout en bestaat uit rechte vormen, deze zijn geschikt voor elk interieur!

 

Op zoek naar een nieuwe bijzettafel en geïnspireerd geraakt door dit artikel? Bekijk de collectie bijzettafels van meubilex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!