TOP 5 : DECORATIE SALONTAFEL

Blog

Struggle jij soms ook met het stylen van jouw salontafel? Een salontafel staat vaak op een centrale plek in jouw leefhoek. Een extra reden om dat plekje gezellig te maken. Wij helpen je graag met het creëren van de mooiste combinaties voor op tafelIn deze blog hebben wij een top 5 van decoratie voor jouw salontafel op een rijtje gezet! Benieuwd? Lees snel verder!

Walker Kaarsenhouder Sfeerfoto2

1.   KAARSEN

Het maakt niet in welk seizoen we leven, kaarsen kun je het hele jaar door gebruiken. Het geeft een warme sfeer en staat ontzettend gezellig op jouw salontafel. Combineer het met een leuke kandelaar en creëer een leuk setje. Vergeet de geurkaarsen niet die zorgen voor een heerlijke geur in jouw woning. Door de vele leuke potjes staan ze ook nog eens superleuk als decoratie op jouw salontafel.

2.   DIENBLADEN

Een dienblad kan helpen bij het decoreren van jouw salontafel. Op een dienblad kun je een leuk groepje kwijt van kaarsen, windlichten en ornamenten. Speel met de hoogte voor een speels geheel! Bij Meubilex hebben we diverse dienbladen en serveerschalen waar jij jouw leuke woondecoratie op kwijt kan. Bovendien is het natuurlijk een ideaal item om hapjes op te serveren!

3. VAZEN

 

Bloemen en planten maken het levendig en gezellig in huis. Daarom kun je jouw salontafel ook perfect decoreren met de mooiste vazen. Die hoeft niet altijd gevuld te zijn. Een vaas alleen kan ook al prachtig staan! Wil je toch iets extra’s creëren dan kan je de vaas vullen met droogbloemen, kunstbloemen, pluimen of een mooi vers boeket.

 

4. ORNAMENTEN

Met ornamenten, beeldjes en figuren breng je sfeer en stijl in je huis. Ornamenten hebben wij in diverse kleuren, formaten en vormen. Ze zorgen voor dé finishing touch van jouw interieur.