Enig resultaat

Verlichting

Goede verlichting is ontzettend belangrijk in huis. Het licht van lampen is een belangrijke toevoeging voor meer sfeer in jouw interieur. Ons assortiment bestaat uit de mooiste hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Shop online jouw sfeerverlichting of kom langs in onze showroom!

MAAK EEN LICHTPLAN

Ben je nog op zoek naar de juiste verlichting of weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan zou je kunnen denken aan het maken van een lichtplan. Met een lichtplan maak je een specifiek plan waar je in de ruimte licht wilt hebben, wat de uitstraling moet zijn en of die verlichting functioneel moet zijn of juist sfeer moet geven. Ben je klaar met het maken van een goed lichtplan? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste verlichting.

HANGLAMPEN

Hanglampen zorgen voor ontzettend veel sfeer in huis. Het is gebruikelijk om deze boven de eettafel te hangen, maar wat dacht je van boven de salontafel of boven je werkplek? Het is verstandig om bij de hanglamp een dimmer te gebruiken. Hierdoor kun je het licht aanpassen aan wat je op dat moment aan het doen bent. Wanneer je werkt kun je het licht iets feller zetten en wanneer je vrienden op visite hebt kun je het licht wat dimmen zodat je meer sfeerlicht hebt. Je hoeft bij een hanglamp niet alleen te denken aan een grote hanglamp. Een kleine draadlamp, pendellamp of juist een glazen lamp kan ontzettend ruimtelijk werken.

WANDLAMPEN

Een wandlamp is een ideale oplossing voor een kleine ruimte. In grotere ruimtes kun je wandlampen mooi combineren met een vloerlamp of tafellamp. Een wandlamp met indirect licht geeft jouw kamer per direct een sfeervol en gezellig gevoel. Een wandlamp kan een donkere muur op een gemakkelijke manier meer betrekken bij de rest van het interieur.

TAFELLAMPEN

Tafellampen kunnen verschillende functies hebben. Zo kunnen ze dienen als bureaulamp of leeslamp, maar kan hij ook voor extra sfeer zorgen aan de eettafel. Met een tafellamp kun je een sfeervolle en zachte verlichting creëren. Bij ons kun je terecht voor industriële tafellampen, tafellampen met een vintage look en tafellampen volgens de laatste interieurtrends.

VLOERLAMPEN

Vloerlampen heb je in alle soorten en maten zoals mooie booglampen of staande schemerlampen. Bij ons vind je mooie stoere industriële vloerlampen en moderne lampen met tripod poten. Een groot voordeel van vloerlampen is dat je de lamp constant kunt verplaatsen want hij zit niet vast aan de muur. Dit zorgt ervoor dat je er veel meer kanten mee op kunt dan bij een wandlamp. Een vloerlamp is ideaal voor grote ruimtes die veel verlichting nodig hebben en voor een leeshoek of werkplek.