HANGLAMPEN

Hanglampen zijn echte sfeermakers in huis en daarom zijn ze dus niet te missen in jouw woning. Maak jouw woning af met deze verlichting. Je kunt natuurlijk kiezen voor een felle lamp, maar ook voor een lamp die veel sfeer biedt en die dimbaar is. Ben jij benieuwd geworden naar al onze hanglampen? Bekijk hieronder dan onze collectie!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

INDUSTRIËLE LAMP

Ben jij een liefhebber van de industriële woonstijl? Dan hebben wij meer dan genoeg passende hanglampen die perfect passen bij jouw interieur. Deze woonstijl is namelijk ontzettend hip en trendy. Van donkere tot lichte kleuren en van glas tot metaal. Deze materialen en kleuren zijn niet te missen in een industriële woonstijl.

HANGLAMP ZWART

Een zwarte hanglamp past altijd. Zwart is altijd goed voor in een woning, omdat deze kleur overal bij past. Niet alleen de kleur maar ook het materiaal bepaalt de uitstraling van de lamp. In een industriële woonstijl zie je vaker materialen zoals beton en metaal, terwijl je in een andere woonstijl eerder de materialen zoals hout en stof tegen zal komen.

EETTAFEL LAMP

Natuurlijk zijn bijna alle eettafel hanglampen geschikt voor boven een eettafel. Een eettafel moet gezellig en aangekleed zijn en hier hoort natuurlijk een lamp bij. Er zijn veel verschillende lampen. Denk aan een lange lamp boven de eettafel, een ronde of meerdere lampen.

Ben jij benieuwd naar al onze hanglampen? Bestel deze dan direct online en betaal achteraf met Afterpay of kom langs in onze showroom. Hier hebben wij een aantal van onze lampen hangen en kun jij zien hoe wij ze stijlen. En wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand een koopzondag hebben? Dit betekent dat wij extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur! *Let op: wij hebben niet alle hanglampen in de winkel hangen, maar deze kunnen natuurlijk wel speciaal voor jou besteld worden!