WANDLAMPEN

Hoe leuk is het om jouw muur extra gezellig te maken met sfeerverlichting of om jouw favoriete woonaccessoire extra op te laten vallen? Dat kan met onze wandlampen. Deze lampen kunnen jouw interieur helemaal afmaken, maar dan moet je wel voor het goede licht en de beste lamp gaan. Ons assortiment aan wandlampen is erg uitgebreid, zodat je de beste keuze kunt maken. Wil jij ook nieuwe lampen in jouw woning? Bekijk dan alvast al onze wandlampen hieronder.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

WANDLAMPEN MODERN

Voor een sfeervolle ruimte kun je jouw wandlampen aanpassen aan jouw interieur. Let er bijvoorbeeld ook op dat iedere lampfitting een ander soort licht geeft. Waar kies jij voor? Ook deze fittingen kun je bij ons verkrijgen. Ben jij op zoek naar een moderne wandlamp die helemaal trendy is? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

INDUSTRIËLE MUURLAMP

Is de industriële woonstijl helemaal jouw ding? Neem dan eens een kijkje bij onze wandlampen. Op deze pagina is veel wandverlichting te vinden die qua stijl, kleur en materiaal helemaal passen bij deze woonstijl. Denk aan rustige, maar wel donkere vormgegeven lampen die gemaakt zijn van metaal, ijzer en glas.

WANDVERLICHTING

Wil jij je muur een stukje gezelliger maken of wil je jouw favoriete woonaccessoire, een trofee, een bijzondere foto of jouw mooiste stuk kunst uitlichten? Dan kan dat gemakkelijk met onze wandverlichting. Onze wandverlichting is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Denk aan lichte en donkere kleuren, zwaar en licht materiaal. Met onze wandlampen kun je echt nog alle kanten op!

Ben jij benieuwd naar hoe wij de wandlampen stijlen? Kom dan eens langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Natuurlijk kun je onze wandverlichting ook online bestellen én achteraf betalen via Afterpay. En wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand een koopzondag hebben? Deze dag zijn wij extra geopend van 12:00 tot 17:00 uur!