Vloeren

Een vloer is de basis voor elk interieur. Ga je liever voor een robuuste houten PVC vloer of vind je het fijner om met blote voeten op tapijt te kunnen lopen? Meubilex heeft een ruim aanbod aan vloeren van de Woonspecialist. Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. De collectie van De Woonspecialist bij Meubilex bestaat uit veel verschillende categorieën: PVC vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, en marmoleum.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

SOORTEN VLOEREN

Creëer met verschillende materialen en kleuren verschillende sferen in huis. Een wollig tapijt in de slaapkamer of een mooie houten PVC vloer voor een moderne look? Kies een bepaalde sfeer en trek deze door in de rest van de verdieping. Heb je in de woonkamer een houten vloer, trek deze dan door naar bijvoorbeeld de keuken voor een optisch grotere kamer. Je zou ook in elke kamer een andere sfeer neer kunnen zetten. Met vloeren kun je eindeloos combineren en variaties bedenken.

PVC VLOEREN

Ben je op zoek naar een fijne vloer die een uitstekende basis vormt voor jouw interieur? Dan is de PVC vloer een goede keuze. Deze vloer is namelijk sterk en krasvast. Het is een harde vinylvloer en nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen. Verder is deze vloer bestand tegen vocht, hierdoor is deze vloer ook goed te plaatsen in een badkamer of keuken. Tot slot heeft de vloer weinig onderhoud nodig.

LAMINAAT

Laminaat is een populaire keuze. Bij het leggen van een nieuwe vloer wordt er al snel gedacht aan dit type vloer. Één voordeel van laminaat is dat het goed schoon te houden is, hierdoor is deze vloer zeer geschikt voor mensen met allergieën. Ook lijkt laminaat levensecht. Het is bijna niet meer te onderscheiden van echt hout of steen. Ook is het een voordelige keuze en eenvoudig in het onderhoud. Af en toe stofwissen of zuigen en af en toe een sopje er over is voldoende voor jarenlang plezier.

MARMOLEUM

Marmoleum is gemaakt van 97% natuurlijke grondstoffen. 72% is hiervan hernieuwbaar en 43% is gerecycled. Hierdoor is deze vloer vrijwel 100% natuurlijk. Het product dat voornamelijk gebruikt wordt in de productie is lijnzaadolie en komt van de vlasplant. Het voordeel van deze vloer is dus dat het een natuurlijk product is. Verder zijn er nog diverse toepassingen voor de slaapkamer, keuken, hal en het kantoor. Een leuk voordeel is dat je kunt spelen met kleur. Combineer kleuren en patronen voor een echte eye-catcher.

TAPIJT

Niks is fijner dan met je blote voeten over het tapijt lopen. Maar welk tapijt past het beste bij jou? Er is namelijk een keuze uit hoogpolig, laagpolig, materialen en kleuren. Een tapijt is geluiddempend, hoe dikker het tapijt, hoe groter de geluidsreductie. Ook is een tapijt ideaal voor trappen. Je glijdt er namelijk niet makkelijk over uit. Ook is een tapijt geschikt voor vloerverwarming. Dit geldt vooral voor laagpolig tapijt.

VINYL VLOEREN

Vroeger werden vinyl vloeren vooral zeilen genoemd. Maar inmiddels zijn deze vloeren ook echte kwaliteitsvloeren. Het is makkelijk in onderhoud, heeft een lange levensduur en lekker behaaglijk. Een vinyl-vloer past zich qua temperatuur aan op de omgeving.