Toont alle 16 resultaten

LAMINAAT

We hebben een enorme collectie met de allermooiste laminaatvloeren. Als je een laminaatvloer combineert met de juiste ondervloer dan is deze vloer perfect voor in de slaapkamer. Maar deze vloer kun je natuurlijk in iedere kamer leggen die je maar wilt! Een laminaat vloer is tegenwoordig verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende stijlen, kleuren en gemaakt van diverse structuren. Er is daarom genoeg keuze voor in ieder interieur en naar iedere wens. Ben jij benieuwd naar al de laminaat vloeren in onze collectie? Bekijk ze dan alvast hieronder!

LAMINAATVLOER

Een laminaatvloer is een stuk goedkopere keuze dan een echte stenen of houten vloer. En tegenwoordig zijn deze vloeren niet meer van de echte te onderscheiden. Daarom zijn de laminaatvloeren steeds populairder en geschikt voor je gehele woning.

ONDERVLOER LAMINAAT

Ook bij een laminaatvloer heb je natuurlijk een ondervloer nodig. Deze vloer zie je niet, maar deze is haast net zo belangrijk voor het mooi houden van je eigen vloer. Denk hierbij aan het gelijk houden van de vloer, maar een ondervloer zorgt er ook voor dat de vloer geluidsdicht is. Kortom, laat je in onze showroom adviseren over het kopen van een vloer, maar zeker ook over het kopen van een ondervloer!

VISGRAAT LAMINAAT

In onze collectie aan laminaatvloeren is een visgraat vloer uiteraard niet te ontbreken. Dit patroon is ontzettend hip en wordt de laatste tijd veel gebruikt in vele woningen. Vandaar dat wij jullie graag willen adviseren bij het kopen van deze vloer en we willen je voorzien van passend advies.

Ben jij benieuwd naar alle vloeren die wij in onze collectie hebben? Kom dan langs in onze showroom gevestigd in Oisterwijk. Hier hebben wij veel voorbeelden van al onze vloeren en zo kun je de beste keuze maken. Uiteraard zijn er ook genoeg adviseurs en stylistes aanwezig die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies.

Wist je ook wat wij tapijt, marmoleum, PVC en vinyl vloeren in onze collectie hebben?