Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct en daarom zijn deze vloeren één van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Vind jij het dus belangrijk om een milieuvriendelijke vloer in huis te hebben liggen? Dan ben je ook hiervoor bij ons aan het juiste adres! Een marmoleum vloer is niet alleen in effen kleuren te bestellen, maar ook multicolor of een houtpatroon is ook mogelijk. Deze vloeren zijn niet van de echte houten vloeren te onderscheiden! Ben jij benieuwd naar onze collectie aan marmoleum vloeren? Scrol dan gauw naar beneden!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

MARMOLEUM BETONLOOK

Ben je op zoek naar een vloer die een betonlook uitstraalt? Ook dan zit je bij ons goed! Wij hebben veel vloeren in onze collectie zitten die een betonnen uitstraling hebben, maar ook die haast niet van een echte te onderscheiden is. Óók deze vloeren zijn in een marmoleum materiaal te verkrijgen. Zo heb jij een milieuvriendelijke vloer van de beste kwaliteit in huis.

MARMOLEUM VLOERVERWARMING

Uiteraard is het geen enkel probleem om een marmoleum vloer te leggen in combinatie met vloerverwarming. Tegenwoordig is het leggen van vloerverwarming een trend en daarom is het verstandig om een vloer te leggen die hiertegen bestemd is. En dat zijn deze vloeren!

Twijfel je over de vloer die je gaat kopen? Kom dan eerst langs in onze showroom in Oisterwijk! Hier staan onze adviseurs en stylistes voor jou klaar om je te voorzien van passend advies en alle informatie die je nodig hebt om de twijfels weg te nemen. Daarnaast hebben wij in onze showroom verschillende stalen liggen, zo kun je de vloer in het echt bekijken en er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn? Deze koopzondag zijn we open van 12:00 tot 17:00 uur en ontvangen we je graag om je te helpen!

Wist je ook wat wij laminaat, tapijt, PVC en vinyl vloeren in onze collectie hebben?