Toont alle 18 resultaten

PVC vloeren

Super hip en helemaal van deze tijd: een PVC vloer. Een vloer is de basis van iedere woning en interieur. Vandaar dat het ontzettend belangrijk is dat je begint met het kiezen van een goede vloer die uiteraard bij jou en je gewenste stijl past. Bij het kiezen van de juiste vloer moet je zeker kijken naar een goede kwaliteit, maar het uiterlijk is ook niet geheel onbelangrijk. Daarnaast is het ook ontzettend belangrijk dat de ondergrond goed is. Hierdoor ben je er zeker van dat de vloer er uiteindelijk perfect in ligt en dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt. Met een goede PVC vloer én ondervloer ben je verzekerd van het meest perfecte resultaat. Ben jij nieuwsgierig geworden naar al onze PVC vloeren? Bekijk hieronder dan alvast een deel van ons aanbod!

VLOER PVC

Een PVC vloer is de laatste tijd ontzettend hip. Een vloer van PVC is gemaakt van een kunststof materiaal dat onderhoudsvriendelijk, geluidsarm en vochtbestendig is. Kortom, een PVC vloer biedt ontzettend veel kwaliteit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. En dat voor een fijne betaalbare prijs! Onze PVC vloeren bestaan vaak uit langwerpige stroken, maar wij hebben bijvoorbeeld ook een PVC tegels. Zo heb je genoeg keuze om een vloer te kiezen die het beste bij jou en je woning past.

ONDERVLOER

Om het beste resultaat te krijgen van een PVC vloer heb je een ondervloer nodig. Ook hiermee kunnen wij je helpen. Heb je hier zelf geen verstand van? Kom dan langs in onze showroom. Onze stylistes en adviseurs staan voor je klaar en zijn er om je te helpen.

VISGRAAT PVC

Een visgraat vloer is de laatste tijd enorm in trek. En ook deze vloeren hebben wij aan ons assortiment toegevoegd. De visgraat vloeren gemaakt van PVC zijn er in veel verschillende kleuren, formaten en gemaakt met diverse structuren.

Ben jij op zoek naar een mooie PVC vloer? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk! Hier hebben wij diverse voorbeelden van onze vloeren van de Woonspecialist. Ook zijn er op deze afdeling genoeg adviseurs aanwezig die jou het beste kunnen adviseren over het kiezen van de juiste vloer. En wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn? Deze koopzondag zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur! Kun je niet wachten om onze vloeren te bekijken? Bezoek dan eens onze website en bekijk onze vloeren online!

Wist je ook wat wij laminaat, tapijt, marmoleum en vinyl vloeren in onze collectie hebben?