PVC vloeren

Super hip en helemaal van deze tijd: een PVC vloer. Een vloer is de basis van iedere woning en interieur. Vandaar dat het ontzettend belangrijk is dat je begint met het kiezen van een goede vloer die uiteraard bij jou en je gewenste stijl past. Bij het kiezen van de juiste vloer moet je zeker kijken naar een goede kwaliteit, maar het uiterlijk is ook niet geheel onbelangrijk. Daarnaast is het ook ontzettend belangrijk dat de ondergrond goed is. Hierdoor ben je er zeker van dat de vloer er uiteindelijk perfect in ligt en dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt. Met een goede PVC vloer én ondervloer ben je verzekerd van het meest perfecte resultaat. Ben jij nieuwsgierig geworden naar al onze PVC vloeren? Bekijk hieronder dan alvast een deel van ons aanbod!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

PVC VLOER

Een PVC vloer is de laatste tijd ontzettend hip. Een vloer van PVC is gemaakt van een kunststof materiaal dat onderhoudsvriendelijk, geluidsarm en vochtbestendig is. Kortom, een PVC vloer biedt ontzettend veel kwaliteit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. En dat voor een fijne betaalbare prijs! Onze PVC vloeren bestaan vaak uit langwerpige stroken, maar wij hebben bijvoorbeeld ook PVC tegels. Zo heb je meer dan genoeg keuze om een vloer te kiezen die het beste bij jou en je woning past. Er is voor ieder wat wils. Bekijk online onze enorme collectie PVC vloeren of kom langs in onze showroom om alle stalen te bekijken!

VISGRAAT PVC

Een visgraat vloer is de laatste tijd enorm in trek. En ook deze vloeren hebben wij aan ons assortiment toegevoegd. De visgraat vloeren gemaakt van PVC zijn er in veel verschillende kleuren, formaten en gemaakt in diverse structuren. En ken je ook al een PVC vloer in een Hongaarse punt? Dit geeft ook een heel mooi effect!

Ben jij op zoek naar een mooie PVC vloer met bijvoorbeeld een visgraat motief? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk! Hier hebben wij diverse voorbeelden van onze vloeren van de Woonspecialist. Ook zijn er op deze afdeling de beste adviseurs aanwezig die jou kunnen adviseren over het kiezen van de juiste vloer. En wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn? Deze koopzondag zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur!

Wist je ook dat wij laminaat, tapijt, marmoleum en vinyl vloeren in onze collectie hebben?