Tapijt

Wil jij jouw slaap-, speel-, of loungekamer ook extra gezellig maken en warm aankleden? Denk er dan eens over na om een tapijt te nemen. Een tapijt zorgt direct voor een stuk meer gezelligheid en warmte in jouw woning en deze maakt het meteen een stuk knusser. Daarnaast is tapijt in veel verschillende kleuren, materialen en stijlen te verkrijgen. Kortom, er is meer dan genoeg keuze. Bekijk daarom hieronder alvast een deel van onze collectie, maar kom voor onze gehele collectie naar onze showroom in Oisterwijk.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

TAPIJTTTEGELS

Tapijt of vloerbedekking is in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan stroken, maar ook aan tapijttegels. Al deze soorten van vloerbedekking vormen uiteindelijk een geheel. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

VLOERBEDEKKING

Niets is lekkerder dan wakker worden in je slaapkamer en met je blote voeten op een heerlijk warm en luxe tapijt stappen. Maar dan is de vraag, voor welk tapijt kies jij? Houd je van een stijlvol donker tapijt met lange haren? Of kies je voor een tapijt met kortere haren in een fellere kleur? Deze kan je gemakkelijker schoonmaken en is ideaal voor in de speel-, en/of slaapkamer van je kinderen!

TAPIJT KOPEN

Wil jij tapijt kopen voor in een kamer? Dan kan dat uiteraard! Maar tapijt kun je natuurlijk ook op hele andere manieren gebruiken. Denk er bijvoorbeeld aan om je trap ermee te bekleden. Tapijt is erg stroef en hierdoor glijd je er niet makkelijk over uit. Daarnaast heeft tapijt een hele goede geluiddempende werking. Ideaal om geen harde stappen op de trap te horen.

Wil jij ons tapijt in het echt eens bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk. Hier hebben wij een aantal voorbeelden staan en zo kun je de beste keuze maken. Daarnaast zijn er in onze showroom adviseurs en stylistes aanwezig. Zij voorzien je graag van passend advies en helpen je bij het maken van de beste keuze.

Wist je ook wat wij laminaat, marmoleum, PVC en vinyl vloeren in onze collectie hebben?