Vinyl vloeren

Wil jij een nieuwe vloer in je woning leggen? Denk er dan eens over na om een vinyl vloer te nemen. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, kleuren en met diverse structuren. Denk hierbij aan steen, beton, hout, en nog veel meer! Daarnaast is vinyl gemakkelijk schoon te maken en vereist het weinig onderhoud. Ideaal dus! Ben jij benieuwd naar onze vinyl vloeren? Scrol dan vlug naar beneden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

VINYL TEGELS OF LAMINAAT

Een vloer is in verschillende vormen te verkrijgen. In langwerpige stroken, maar ook in tegels. Iedere vorm brengt weer een ander luxe gevoel met zich mee, zo creëer je altijd het effect wat jij wil! Gebruik bijvoorbeeld tegels als je echt een stenen vloer na wilt bootsen, maar gebruik de langwerpige stroken wanneer je wil gaan voor een laminaatachtige vloer.

VINYL VLOER BETONLOOK

Een betonnen vloer is natuurlijk ontzettend hip en staat erg stijlvol in iedere woning. Maar een betonnen vloer is ook erg duur. Vandaar dat wij een goedkopere optie hebben gevonden. Een vinyl vloer! Deze vloer is verkrijgbaar met een betonlook en vaak is deze haast niet van echt te onderscheiden. Ben jij benieuwd hoe deze vloer eruitziet? Kom dan langs in onze winkel!

ONDERVLOER

Iedere vloer heeft een ondervloer nodig en zo ook een vinyl vloer. Eigenlijk is een ondervloer haast net zo belangrijk als de vloer zelf. Een ondervloer zorgt er namelijk voor dat de vloer volledig gelijk in de woning ligt, dat deze het geluid dempt, maar ook dat de vloer warmte isoleert. Dit betekent dat je de warmte van de vloerverwarming zo lang mogelijk in de ruimte houdt.

Ben jij benieuwd naar al onze vloeren? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier hebben wij een aantal voorbeelden staan en zo kun je de beste keuze maken. Daarnaast zijn er in onze showroom adviseurs en stylistes aanwezig. Zij voorzien je graag van passend advies en helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Wist je ook wat wij laminaat, tapijt, marmoleum, PVC vloeren in onze collectie hebben?