Meubilex in 2016 als VTwonen dealer

VTwonen verkrijgbaar bij meubilex

Meubilex in 2016 als VTwonen dealer

Enige weken geleden werd Meubilex aangesteld als vtwonen dealer. Vanaf deze week druppelen de producten al binnen.

Meubilex staat al sinds enkele jaren bekend als een specialist in zitmeubelen, waarbij de echte specialiteit ligt bij de hoekbanken. Sinds dit jaar zijn ook andere zitmeubelen zoals fauteuils en eetkamerstoelen rijkelijk vertegenwoordigd in de collectie van Meubilex.

Samen met de groei van het assortiment meubelen is ook de vraag naar woonaccessoires de afgelopen tijd enorm toegenomen. Met de vtwonen collectie wordt het productaanbod van Meubilex op alle fronten aangevuld. In de vtwonen collectie zijn de woonaccessoires ruimschoots aanwezig, maar ook de mooie bankstellen en hoekbanken zijn voor Meubilex een reden geweest om de aanvraag te doen voor het vtwonen dealerschap.

In de eerste weken van het nieuwe jaar wordt de gehele collectie banken van vtwonen in de showroom verwacht. De modellen Lazy, Club en City zijn onderweg en vanaf 2016 te zien bij Meubilex.

Bank Lazy

Een uitgebreid programma aan elementen staan tot uw beschikking om een mooi bankstel of hoekbank mee samen te stellen. Een Lazy bank heeft een geweldig zitcomfort. De zittingen van deze bank bestaan namelijk uit een hoogwaardig koudschuim waarin een binnen vering is verwerkt.

De stoffering van het model is lekker los en nonchalant. Door het gebruik van de bank vormen zich nonchalante plooien die het speelse karakter van de bank lazy benadrukken.

Bank Lazy

 

Bank Club

Hip en lekker hoog op zijn poten. Bijna een regelrechte tegenpool van de bank Lazy. Deze moderne elementen bank kent geen standaard samenstellingen o.i.d. De losse elementen kiest u zelf en baseert u op de afmetingen van de kamer. Soms is een enkel element als fauteuil voldoende, of vormt u zelf een sofa, maar een grote hoekbank bestaande uit meerdere elementen is ook goed mogelijk.

De bank Club heeft een stevig zitcomfort en de zittingen zijn met een soort moderne capiton verfraaid.

Bank Club

 

Model CityVTwonen Model City

Hoewel meerdere elementen kunnen worden samengevoegd wordt City vaak gekozen als fauteuil of daybed. Een grote hoeveelheid aan stoffen maken het mogelijk om ook aan dit fraaie model een compleet eigen wending te geven.

Zit de door u gewenste kleur stof of leer niet in de vtwonen stoffen? Geen probleem, we hebben naast de vtwonen stoffen nog een grote hoeveelheid aan stoffen waaruit u kunt kiezen.

 

Meubilex is gevestigd in Haaren, tussen Tilburg en Den Bosch. Bent u dan ook op zoek naar een vtwonen dealer in de regio Tilburg of Den Bosch, dan bent u bij Meubilex van harte welkom om de volledige collectie vtwonen banken en hoekbanken te komen bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *