KLOKKEN

Ben jij nog op zoek naar een mooie klok? Klokken zijn tegenwoordig namelijk niet meer weg te denken uit een interieur. Deze stijlvolle en functionele accessoires maken het extra gezellig in huis én ze zijn functioneel. Zoek je een echte blikvanger of ben je op zoek naar een minimalistisch item? Bij ons is er van alles mogelijk qua formaat, materiaal, stijl en kleur. Bekijk hieronder onze prachtige collectie!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

WANDKLOK

Een wandklok zie je eigenlijk wel in iedere woning terugkomen. Deze is niet alleen mooi ter decoratie aan de muur, maar ook nog eens functioneel om snel te kijken wat de tijd is. In ons ruime assortiment zijn er diverse stijlen, zoals traditioneel, antiek of modern. Ook hebben de wandklokken verschillende kleuren en formaten. Zo kun je er een uitzoeken die het beste past in jouw woning.

STAANDE KLOK

Wil jij met jouw interieur helemaal bij de tijd blijven? Dan zijn onze staande (tafel) klokken vast iets voor jou! Deze bijzondere klokken hebben wij in veel verschillende soorten, formaten en stijlen. Denk aan minimalistische klokken, maar ook aan opvallende klokken die als echte blikvangers staan in jouw woonruimte.

INDUSTRIËLE KLOK

Voor de liefhebbers van een industriële woonstijl hebben wij ook genoeg leuke items! Bij een industriële inrichting zie je vaak donkere kleuren en harde materialen zoals staal, metaal en hout. Deze kleuren en materialen laten wij terugkomen in onze klokken. In staande-, maar ook in wandklokken. Zo kun je eindeloos combineren en steeds de materialen terug laten komen.

Wil jij een passende klok kopen bij jouw woning? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier zijn al onze stylistes aanwezig om je te voorzien van passend advies en kijken ze graag met je mee. Uiteraard kun je onze klokken natuurlijk ook online bestellen. Deze pakken wij zorgvuldig voor jou in en sturen deze graag met alle voorzichtigheid naar je op!