Enig resultaat

POSTERS

Klassieke, stijlvolle en abstracte posters zijn echte blikvangers voor aan jouw muur! Wil jij jouw lege muur opfleuren maar wil je wel iets unieks hebben? Bekijk dan een ons assortiment aan posters. Posters zijn net iets anders dan schilderijen en deze eye-catchers geven jouw woning gelijk een gave look en een sfeervolle uitstraling!

Vanaf:  68,95

POSTERS VOOR ELK INTERIEUR

Wij hebben posters die passend zijn in alle kamers. Wil jij jouw huis een extra stijlvolle look geven? Bekijk dan eens onze collectie aan ingelijste posters. Ons assortiment wordt constant aangevuld met de nieuwste en hipste trends en de leukste items! Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide collectie? Bekijk dan online al onze items!

VINTAGE POSTERS

Ben jij helemaal fan van een vintage interieur? Dan komt dat helemaal goed uit. In onze collectie bevinden zich namelijk veel posters met een vintage look. Denk aan posters met pixels, maar ook aan posters met een afbeelding van de Mona Lisa of het Melkmeisje.

PLANTEN EN DIEREN POSTERS

Een kleurrijke poster in jouw woning is altijd goed. Deze posters fleuren jouw muur namelijk in een keer op. Denk aan een poster met een dier, maar ook aan een poster met planten. Door de felle kleuren is het een echte blikvanger! Een poster van bijvoorbeeld een vogel, een portret of een poster met meerdere illustraties. Waar ben jij fan van? Al onze posters creëren ontzettend veel sfeer in huis!

POSTER MET OF ZONDER FRAME

Veel van onze posters zijn in twee delen verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar als los doek én je kunt het frame los kopen. Hierdoor kun je steeds variëren qua doeken en heb je steeds een andere blikvanger in jouw woning hangen. Hoe leuk is dat?

Wil jij een poster kopen of wil je zien hoe wij de posters passend maken in een woning? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk! Hier staan al onze stylistes voor jouw klaar om je te voorzien van passend advies. Maar natuurlijk kun je onze posters ook online bestellen. En wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur?