Welke vorm tafel past bij jou thuis?

Blog

Tafels zijn er in allerlei verschillende afmetingen, soorten én vormen. In onze collectie vind je rechthoekige-, ovale-, en ronde eettafels die vast en zeker zullen schitteren in jouw interieur. Maar welke vorm past het beste bij jou in huis? Wij zetten de voor-, en nadelen voor jou op een rijtje. Lees snel verder!

RECHTHOEKIGE TAFEL

De rechthoekige tafel is het meest populair onder de categorie eettafels. Dat is ook niet zo gek, als je ziet hoeveel ruimte je op deze tafels hebt. Een rechthoekige vorm is geschikt voor grote gezinnen en dient voor meerdere functies: een thuiswerkplek voor jezelf of voor je kinderen, een plek om bij te kletsen met je vrienden en/of familie of voor een gezellig diner. Je kunt er voor kiezen om aan een van de lange zijdes een eetkamerbank neer te zetten, hierdoor kunnen er makkelijk meer mensen aanschuiven.

Ondanks de mogelijkheden die de tafel biedt heb je wel de ruimte nodig, een rechthoekige eettafel neemt namelijk het meeste ruimte in beslag van alle vormen uit onze collectie.

Daarnaast kun je deze tafel erg leuk decoreren met een gaaf dienblad en een set gezellige vazen. Kortom, de tafel is heel gebruiksvriendelijk en fijn voor het hele gezin!

Silas Eettafel Blacknight

SHOP HIER >

Rhombic eettafel 2

SHOP HIER >

Eettafel Big Room108 verkrijgbaar bij meubilex

SHOP HIER >

RONDE TAFEL

Heb je niet heel veel ruimte in je woning? Dan is een ronde tafel misschien een goed idee! Naast dat deze vorm erg functioneel is in wat kleinere ruimtes, brengt een ronde eettafel gelijk een fijne en gezellige sfeer in huis. Met een ronde tafel benut je alle ruimte! Daarnaast kun je ook makkelijk extra stoelen aanschuiven, zonder dat iemand er last van heeft dat de tafelpoot in de weg zit, deze zit namelijk in het midden. Kortom, deze tafel is ideaal voor spelletjes en gezellige eetmomenten!

Echter zijn er ook een aantal nadelen aan een ronde eettafel. Je kunt de tafel niet makkelijk verlengen met een andere tafel, de ronde vormen sluiten namelijk niet aan. Maar twee losse ronde tafels naast elkaar zijn ook erg leuk!

Tondo eettafel 3

SHOP HIER >

Ronde eettafel

SHOP HIER >

blanco eettafel2

SHOP HIER >

OVALE TAFEL

De meeste meubelen in huis hebben een rechte of ronde vorm, een ovale eettafel kan daarom een ware eye-catcher zijn! Hiermee houd je je interieur speels. Daarnaast is een ovale vorm ideaal voor smalle ruimtes. De tafel heeft namelijk geen scherpe hoeken waardoor je er makkelijk omheen kunt bewegen. Dit is ook erg fijn voor kinderen.

Wist je dat je op onze website ook een enorm aanbod vindt aan de mooiste eetkamerstoelen? Bekijk ze hier online!
Skip Stoel

SHOP HIER >

sfeerfoto stoel ruby

SHOP HIER >

Admit stoel 3

SHOP HIER >

Vind jij het lastig om de juiste keuze te maken qua soort, afmeting en vorm? Dan helpen wij je graag! Onze adviseurs kunnen via Facetime virtueel met je door de winkel lopen en je alles vertellen over onze eettafels. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 013 7200 722 of via info@whoon.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *