Winactie Room108

Winactie Room108

Heb jij een prachtige Room108 bank die staat te schitteren in jouw woning? Laat hem dan aan ons zien en doe mee met de winactie van Room108! Breng de stylist in je naar boven en show ons hoe jij jouw bank styled! Alles weten over de winactie? Lees dan snel verder!

 

DE WINACTIE 

Deze winactie kun je niet aan je voorbij laten gaan! Zet jouw Room108 bank op de foto en win het gehele aankoopbedrag van jouw bank terug!

Hoe doe je mee aan deze winactie? Dat leggen wij je uit!
Laat ons zien hoe jouw bank staat te schitteren in je woning. Maak hier een paar interieurfoto’s van en stuur deze op. Daarnaast zijn er ook een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen, we hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Mail je interieurfoto(‘s) + naam + aankoop bon o.v.v. “actie Room108 style & win” naar winactie@room108.nl
  • Deel je foto(‘s) op Instagram en/of Facebook, tag @room108lifetyle en gebruik #winactieRoom108
  • Volg @Room108lifestyle op Facebook en Instagram.
  • Extra kans maken? Tag dan 3 vrienden in de comments. (Dit hoeft niet, maar vinden we wel leuk)
  • Met het insturen van de foto’s geef je Room108 toestemming om jouw foto te gebruiken zonder bronvermelding (ook de niet winnende foto’s). De achternaam en woonplaats van de auteur wordt eventueel vermeld.

 

HET PERFECTE PLAATJE

Voor het winnen van deze actie heb je een perfect plaatje nodig. Dit is misschien lastiger dan dat je denkt. Daarom geven wij wat tips voor het maken van de perfecte foto!

  1. Stylen

Voor dat je begint met het stylen van je foto moet je even opruimen. Je bank wordt elke dag gebruik, dit is een goed teken! Hierdoor zal je woning vol liggen met praktische spullen. Denk aan: afstandsbediening, sleutels, boeken, etc. Bij het maken van een interieurfoto kunnen deze spullen snel een afleiding zijn. Zorg dus dat het opgeruimd is en haal alles weg wat niet gekocht is als decoratie.

Dan begint het stylen! Klop de kussens van de bank op, poets eventuele huisdierharen weg en schuif wat met de decoratie. Wissel af met hoge en lage elementen en zorg dat het één geheel wordt. Let er wel op dat de nadruk ligt bij het belangrijkste item: de bank. Om hier zeker van te zijn kun je van te voren een paar test foto’s maken.

  1. Gebruik daglicht

Zet je lampen uit en werk met daglicht. Daglicht is een natuurlijke lichtbron en geeft daardoor een natuurlijk effect op je foto’s. Lampen geven snel een gele gloed of zorgen voor een gekke schaduw, dat zou zonde zijn. Het toevoegen van een sfeerlampje is natuurlijk geen probleem. Is je foto toch wat donker uitgevallen? Gebruik dan een app en werk hem bij door de belichting iets om hoog te zetten. Let op: zorg dat de juiste kleur van de bank goed overkomt!

  1. Kies een standpunt

Wat is het beste standpunt voor de ideale interieurfoto? Zorg dat je bank goed zichtbaar is. Daarom kun je de foto het beste van voren of vanuit een hoek maken. Op deze manier komt je interieur goed in beeld en creëer je een rustige compositie. Let daarnaast goed op de lijnen in je foto, maak je foto dus recht. Hiervoor kun je het raster op je telefoon gebruiken. Bovendien worden de mooiste interieurfoto’s gemaakt vanuit een laag standpunt!

Met deze tips moet het helemaal goed komen. Succes!

Hoekbank Gigi Blog

Heb jij nog geen room108 bank in jouw woning, maar ben je er wel naar een op zoek? Wij helpen je graag met het uitzoeken en samenstellen van jouw droombank! Maak nu een afspraak om in onze showroom te komen winkelen via 013 7200 722 of mail naar info@whoon.com Kom bij ons heerlijk proefzitten in deze mooie banken, om het zitcomfort zelf te ervaren!

En niet getreurd, deze winactie is maandelijks. Dus binnenkort kan ook jij mee doen! *Let op: actie onder voorbehoud van wijzigingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *