Woonaccessoires voor een warme winter

Uitgelichte afbeelding

Het winterseizoen is al even in gang, het wordt kouder en de dagen worden korter. Hierdoor krijgt men steeds meer de behoefte om het warmer en knusser te maken in huis. Dit kun je makkelijk doen door gebruik te maken van woonaccessoires. Meubilex geeft je een aantal tips voor het opleuken van jouw interieur voor de winter.

Begin november gaven we je al een aantal tips hoe je het beste je interieur aan kan passen aan de winter. Deze tips varieerden van de slaapkamer tot de woonkamer. Nu gaan we dieper in op de woonkamer. BePureHome heeft een leuke collectie woonaccessoires die we graag met je willen delen. Warme kleuren als oker geel, koper, goud en lichtroze zijn geschikt voor het winterklaar maken van jouw interieur.

GLAZEN POTTEN

Het is weer erg trendy om glazen potten te vullen met jouw voorraden. Denk hierbij aan kerstkoekjes, chocolaatjes of ander snoepgoed. Glazen potten vormen dus een veelzijdige decoratie in de winter. BePureHome heeft een glazen vaas met gouden rand die super leuk te decoreren is met takken, kerstballen of kerstkoekjes.

KAARSEN

Het is een inkoppertje, maar kaarsen geven warmte. Zeker als je ze in waxinehouders doet omringd met goud. Het is hierbij mooi om een groter exemplaar te combineren met kleinere exemplaren. Zet het stijlvol neer bij elkaar. Zet op verschillende plekken kaarsen in je huis zodra je extra kunt genieten van de sfeer.

STEIGERHOUT EN BLOEMEN

Steigerhout geeft in elk interieur meteen gezelligheid en een robuuste uitstraling. Het geeft warmte, is zwaar en heeft een natuurlijke uitstraling. Steigerhout is gemakkelijk te combineren met verschillende kerstdecoratie. Combineer steigerhout bijvoorbeeld met bloemen of zet er antieke elementen op als de babbel klok of de grail vaas.

KUSSENS

Maak je bank gezellig met warme kussens. Denk hierbij niet alleen aan wollen kussens. Het kan ook leuk zijn om eens voor een velvet kussen te gaan of een katoenen kussen in curry kleur. Deze kleur is de ideale winterkleur doordat hij goed te combineren is met goud en koper.

 

Geïnspireerd geraakt door dit artikel? Bekijk hier onze artikelen van BePureHome!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!