Chain dubbele spiegel antique zwart

Vanaf:  29,95

Quick Overview

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Hoe leuk is deze Chain dubbele spiegel van BePureHome? Deze spiegel bestaat uit twee ronde spiegels boven elkaar van verschillende afmetingen. Als u op zoek bent naar een ware eyecatcher in uw woning kunt u uw zoektocht stop zetten.

Kies hier je opties:
Clear selection

Chain dubbele spiegel antique zwart

Afmetingen

  • Medium: 58 x 20 x 6 cm (h x b x d)
  • Large: 82 x 40 x 6 cm (h x b x d)

 

Extra informatie

Merk

Be Pure

Afmeting

Medium, Large

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Chain dubbele spiegel antique zwart”