Geitenkop

Geitenkop

 69,00

Quick Overview

Deze muurdecoratie geitenkop is gemaakt door het design merk By-Boo. Hij kan in een landelijk interieur net de finishing touch zijn maar door zijn witte kleur past hij ook erg goed bij een moderne inrichting.

Aantal

Geitenkop

Deze geitenkop is gemaakt van hout. In deze stijl is ook een rammenkop verkrijgbaar.

AfmetingenBy-Boo logo - meubilex

42 x 24 x 21 cm

Extra informatie

Materiaal

Hout

Merk

By-Boo

Uitvoering

Muurdecoratie

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Geitenkop”

Geweldige combinaties

RammenkopBB-6503  79,00
Rammenkop Deze rammenkop is gemaakt van hout. In deze stijl is ook een geitenkop verkrijgbaar. Afmetingen 29 x 25 x 19 cm
QUICK SHOP