Ossenschedel

 99,00

Quick Overview

Heeft u nog een kale plek op de muur? Wellicht is een Ossenschedel dan wat voor u. Dit is de trend op het gebied van woondecoratie op dit moment.

Aantal

Ossenschedel

Een ossenschedel aan de muur als decoratie. Tegenwoordig zie je ze steeds vaker. Deze ossenschedel is van het design merk By-Boo.

AfmetingenBy-Boo logo - meubilex

68 x 34 x 45 cm

 

Extra informatie

In de showroom te bezichtigen

Ja

Merk

By-Boo

Uitvoering

Muurdecoratie

Materiaalsoort

Kunsthars

Behandeling

Geverfd

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Ossenschedel”