Coarse plaid zacht groen

 59,95

Quick Overview

Coarse plaid van Be Pure is een stoere deken voor over de bank. Hij is er ter decoratie maar ook om lekker onder te kruipen.

Aantal

Coarse heavy washed zacht groenBe Pure

Coarse plaid van Be Pure is een stoere deken voor over de bank. Hij is er om lekker onder te kruipen maar ook ter decoratie. De stof heeft een speciaal wasprogramma ondergaan waardoor het kussen een extra stoer karakter heeft gekregen. Combineer deze deken met een van de andere kleuren Coarse plaids of met de kussens.

De deken Coarse bestaat uit 60% linnen en 40% katoen.

Afmeting

130 x 170 cm

Extra informatie

Afmeting

130 x 170 cm

Merk

Be Pure

Materiaal

Katoen/Linnen

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Coarse plaid zacht groen”

Geweldige combinaties

Coarse plaid donker grijs

BP-800496-G  59,95
Coarse heavy washed plaid donker grijs Coarse plaid van Be Pure is een stoere deken voor over de bank. Hij is er om lekker onder te kruipen maar ook ter decoratie. De stof heeft een speciaal wasprogramma ondergaan waardoor het kussen een extra stoer karakter heeft gekregen. Combineer deze deken met een van de andere kleuren Coarse plaids of met de kussens. De deken Coarse bestaat uit 60% linnen en 40% katoen. Afmeting 130 x 170…