Plaid Eva

Vanaf:  99,95

Quick Overview

Deze deken / plaid Eva is de must-have op uw bank. Lekker warm maar ook zeer decoratief.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Plaid Eva

Deze deken / plaid Eva is de must-have op uw bank. Lekker warm maar ook zeer decoratief. Hij is verkrijgbaar in twee grijze en twee beige tinten.Knit factory

Afmetingen

130 x 160 cm

 

Extra informatie

Merk

Knit Factory

Materiaal

30 % wol, 70% acryl

Afmeting

130 x 160 cm

Kleur

Beige, Beige mele, Licht grijs, Licht grijs mele

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Plaid Eva”