Plaid melange

 79,00

Quick Overview

Een luxe kleed om heerlijk onder te kruipen op de bank. Hij is niet alleen heel warm maar daarnaast ook zeer decoratief.

Aantal

Plaid Melange Be pure

Een heerlijk warm en luxe deken van Be Pure. Hij is wit gecombineerd met grijstinten en bestaat uit 100% acryl. Omdat Plaid Melange echt een winter item is, is hij verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Afmetingen

130 x 170 cm

 

Extra informatie

Merk

Be Pure

Afmeting

130 x 170 cm

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Plaid melange”