Angle

 79,00

Quick Overview

Een krukje wat altijd van pas komt. Visite? Pak het krukje er snel bij voor een extra zitplaats. Kunt u niet ergens bij, ligt iets te hoog? Ga op het krukje staan zodat u kan pakken wat u wil. Haren vlechten van uw dochter? Laat haar op het krukje zitten en u kunt er gemakkelijk bij. En zo zijn er zo veel meer redenen waar u het krukje voor kunt gebruiken. Altijd handig!

Aantal

Angle kruk

De Angle kruk is door de metalen poten een zeer stevige maar de houten zitting maakt het toch ook een zeer comfortabele krukje.

AfmetingenBe Pure

49 x 32 x 32 cm

Extra informatie

Merk

Be Pure

Materiaal

Hout, Metaal

Uitvoering

Kruk

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Angle”