Bucket krukje

 79,00

Quick Overview

Een emmer als mooie accessoire in je huis? Deze hippe Bucket is van het woonaccessoires merk By-Boo en u kunt hem mooi combineren met de Bucket bijzettafel.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Bucket kruk

Dit leuke Bucket krukje ook verkrijgbaar als bijzettafel en komt in twee kleuren; wit en grijs.

Afmetingenby-boo

30 x 30 x 45 cm

Extra informatie

Kleur

Grijs, Wit

Merk

By-Boo

Uitvoering

Kruk

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Bucket krukje”

Geweldige combinaties

Bucket  239,00
Bijzettafel Bucket Deze leuke bijzettafel Bucket ook verkrijgbaar als krukje en komt in twee kleuren; wit en grijs. Afmetingen 70 x 70 x 41 cm
QUICK SHOP